Συχνές ερωτήσεις πελατών

Το Ippola Boutique Hotel θα σας προσφέρει μοναδική διαμονή στη Μάνη. Το 4 αστέρων ξενοδοχείο μας είναι πλήρως εναρμονισμένο με το ύφος της περιοχής, και είναι κατάλληλο για οικογένειες αλλά και ζευγάρια. Στο ξενοδοχείο προσφέρεται πρωινό, υπάρχει εστιατόριο και lounge bar. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και μοντέρνα και κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου δημιουργήθηκαν με βάση τις ανάγκες τις εποχής και θα καλύψουν όλες σας τις επιθυμίες.

Η Μάνη χαρίζει στους επισκέπτες τοπία μαγευτικά. Η περιοχή είναι ξακουστή για τους πετρόχτιστους πύργους που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε. Στη Μάνη υπάρχουν πολλές Βυζαντινές Εκκλησίες, οι περισσότερες μικρές σε μέγεθος, σίγουρα όμως πανέμορφες και καλαίσθητες. Μία επίσκεψη πρέπει να κάνετε σίγουρα στα σπήλαια του Διρού, που είναι σύμφωνα με τους ειδικούς από τα σημαντικότερα σπήλαια σε όλο τον κόσμο.

Στο Ippola Boutique Hotel το check in γίνεται μετά τις 12:00, ενώ το check out μεταξύ 08:00 και 12:00.

Το Ippola Boutique Hotel προσφέρει στους επισκέπτες του ένα παραδοσιακό και γευστικότατο πρωινό. Μπορείτε επίσης να γευματίσετε στο εστιατόριό μας ή να χαλαρώσετε με το ποτό σας στο lounge bar του ξενοδοχείου μας.

Το Ippola Boutique Hotel βρίσκεται στο Μέζαπο Μάνης, ένα πανέμορφο μικρό χωριό. Μπορείτε να φτάσετε στο ξενοδοχείο με το αυτοκίνητο απ’ όποια μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

Επιλέξτε για τη διαμονή σας στο Μέζαπο
Μάνης το Ippola Boutique Hotel!

Μοναδικές & υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ζεστή φιλοξενία και άμεση
εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν τη διαμονή στο Ippola Boutique Hotel στο Μέζαπο Μάνης.